lichtcoach@gmail.com
06 - 13 71 09 97
KvK nummer 74206710 BTW-id NL002123734B26

Lichttaal

De Licht Coach

“Lady of the light” (art by Britta Boelrijk @creatief_in_coachen)

Tijdens mijn sessies spreek ik vaak lichttaal. Lichttaal is de taal van de ziel. Het is een taal die je niet kunt begrijpen met je hoofd maar alleen je hart voor open hoeft te zetten. 

In ons energetisch lichaam zit allerlei informatie verborgen. En door het ervaren van lichttaal komt deze informatie vrij. Zo heb ik zelf kennis gekregen van vorige/parallele levens welke ik weer kan gebruiken in mijn healing werkzaamheden. 

Elke keer dat ik Lichtaal spreek is weer anders. Soms zijn de klanken diep, laag en aards, een andere keer weer hoog, intens en kosmisch. Afhankelijk van de ziel waarmee ik me verbind komt precies die juiste taal om de persoon weer verder te helpen in zijn/haar proces. 

Nieuwsgierig geworden? Luister hieronder naar een fragment van lichttaal. 

Voorbeeld van lichttaal

Nieuw aanbod

Sinds kort voel ik me geroepen om persoonlijke lichtboodschappen door te geven aan hen die hiermee resoneren. Je ontvangt een unieke lichtboodschap (mp3). Het is een korte geleide meditatie met daarin gesproken lichttaal. Ik neem je dus helemaal mee. Het enige wat jij hoeft te doen is ontspannen en ontvangen. En het mooie is dat je de boodschap zo vaak als je wilt kunt luisteren. Waardoor hij steeds dieper binnenkomt, 

Het luisteren van een lichtboodschap kan veel brengen. Rust, herkenning, heling, opruimen van blokkades en ook activatie van bijvoorbeeld oud weten. 

De energie uitwisseling voor een lichtboodschap is 22,22 euro.  

Geïnteresseerd? Stuur me een email.