lichtcoach@gmail.com
06 - 13 71 09 97
KvK nummer 74206710 BTW-id NL002123734B26

Wie ik ben

De Licht Coach

Mijn naam is Daniëlle. Een vrouw van 44 jaar. Via een studie Engels en daarna een tiental jaar werkzaam geweest te zijn bij een bank, begon in 2009 mijn zoektocht. Want wie was ik nou echt? 

Tijdens mijn zoektocht heb ik prachtige zielen mogen ontmoeten. Ik ben op retraite geweest bij Zielzicht, een intuitive cursus gedaan bij Nina Hamburger, gevolgd door een intuïtieve coachopleiding bij IMC. Vervolgens heb ik bij Praktijk Levenskracht een opleiding Comprehensive Healing en Nieuwetijds mediumschap gevolgd. In 2019 ging ik mee met een spirituele reis naar Curaçao. Deze reis heeft mijn leven veranderd. Onderdeel van deze reis was het verder openen van mijn talent om lichttaal te kunnen spreken en zingen. 

Inspiratie uit boeken

Ik heb tientallen boeken gelezen. Ik heb teksten gelezen die zo diep resoneerde dat het waarheid werd voor mij. Een zo’n tekst is het boek van Marieke Meulenberg. Ik ben meerdere keren bij Marieke geweest voor begeleiding in mijn eigen proces. Toen ik haar boek: De Stem van het Zelf las, ervoer ik een diepe rust. Ik voelde dat het waar was voor mij en het gaf me de moed om alle rollen van me af te schudden en steeds meer te gaan leven vanuit mijn Zelf. Elke dag is een nieuwe mogelijkheid om dieper in meZelf te zakken en de rollen die af en toe oppoppen te observeren en in liefde los te laten. 

Ik heb gevoeld hoe fijn het is om steeds meer te leven vanuit het Zelf. Dit gun ik jou ook. Een leven waarin je acteert vanuit liefde, gewoon omdat het Zelf liefde is. Wat een mooie wereld scheppen we samen als we steeds meer leven vanuit liefde. Hier wil ik graag mijn bijdrage aan leveren. 

 

Vind het licht terug in jeZelf en straal als nooit tevoren! 

Daniëlle Wigchert (De Licht Coach)