lichtcoach@gmail.com
06 - 13 71 09 97
KvK nummer 74206710 BTW-id NL002123734B26

Mijn werkwijze

De Licht Coach

“Loslaten tot de kern”

De afgelopen jaren heb ik gewerkt als coach en healer. Mensen konden bij mij terecht voor een coachsessie of een healing consult. Ik ben dankbaar dat ik op deze manier vele mensen heb mogen begeleiden. Vanaf nu laat ik de vorm los. Als je voelt dat je een sessie met mij wilt boeken weet dan dat de vorm van te voren niet vast staat. Het is een verbinding van Zelf tot Zelf en er zal ontvouwen wat nodig is. 

Telefonische intake

Tijdens een telefonisch intakegesprek bespreken we eerst hoe het met je gaat en waar je zit in je proces. Als je besluit om een sessie te boeken dan ben je van harte welkom met alles dat is op dat moment. Vanaf het moment dat we elkaar ontmoeten voel ik wat nodig is. Dit kan coaching, healing, meditatie, lichaamsgerichte oefeningen of lichttaal zijn. Of misschien wel een combinatie van dit alles. Alles heeft tot doel om je opnieuw te verbinden met wie je daadwerkelijk bent. 

Jij hebt de sleutel

Ik vind het wel belangrijk om te vermelden dat ik niet de oplossing ben voor je problemen. Mijn werk bestaat uit het opnieuw verbinden met jeZelf en de rollen te doorzien die je weerhouden te leven vanuit het Zelf. Jij bent degene met de kracht en de moed om dit proces aan te gaan. Een oplossing ligt nooit buiten jeZelf maar altijd in jeZelf verborgen.   

Ben je na het lezen van deze tekst geïnteresseerd? Neem dan vrijblijvend contact met me op.