lichtcoach@gmail.com
06 - 13 71 09 97
KvK nummer 74206710 BTW-id NL002123734B26

De kracht van woorden

De Licht Coach

De kracht van woorden

Wist jij dat woorden heel veel kracht hebben? Dat het uitspreken van bepaalde woorden een bepaald gevoel in je lichaam kunnen ontwaken? Probeer het maar eens. Doe je ogen dicht en spreek het woord liefde hardop uit. Waar voel je het in je lichaam? In je hart? In je buik? En spreek nu eens het woord ‘woede’ uit. Waar voel je deze? Voel je verschil?  

Alles is energie dus woorden dragen ook een bepaalde energie. Het ene woord voelt prettiger dan het andere woord. En de laatste tijd worden we gebombardeerd met allerlei woorden die mij geen goed gevoel geven in mijn lichaam. Onveilig, besmetten, afstand, virus etc. Alles wat met het c-woord te maken heeft, beperkt niet alleen mijn vrijheid maar ook intern de doorstroming in mijn lichaam.  

Sinds ik hiervan bewust ben, vermijd ik bepaalde woorden. Geen gemakkelijke opgave maar mijn lichaam voelt zich wel een stuk prettiger. Ik heb geleerd dat alles wat je aandacht geeft groeit. Daarom kies ik ervoor om bepaalde woorden geen aandacht meer te geven. En elke dag maak ik een paar keer per dag mijn lichaam schoon. Dit doe ik als volgt. Ik spreek de volgende woorden uit:  

‘Ik geef mijn onderbewuste opdracht om alle energie die verbonden is met bijvoorbeeld het c-woord, uit mijn lichaam en energieveld te verwijderen.’ Herhaal dit 3x. 

Voel maar wat er gebeurt. Ik voel de energie uit mijn lichaam weggaan waardoor het weer beter doorstroomt. Daarna verbind ik mij met woorden die me een fijn gevoel geven zoals liefde, licht, vreugde en dankbaarheid. En ik voel het verschil in mijn lichaam. 

Door dit een paar keer per dag te doen, merk ik dat ik me prettiger voel. Dat ik me niet meer zo zwaar voel maar juist lichter en weer positiever kan kijken naar de wereld. Probeer het ook eens. Wie weet helpt het jou ook.  

Tags: , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *