lichtcoach@gmail.com
06 - 13 71 09 97
KvK nummer 74206710 BTW-id NL002123734B26

Jezelf laten zien

De Licht Coach

Jezelf laten zien

Het klinkt zo simpel. Jezelf laten zien. Maar in de praktijk is het een stuk lastiger. In ieder geval voor mij. Want welk deel van jezelf laat je dan zien? Alles? Een deel? Zet je voor het gemak nog een masker op of durf je helemaal kwetsbaar te zijn? En wat is daar dan voor nodig? 

De laatste tijd trek ik heel vaak dezelfde orakelkaart. Ik vind het leuk om orakelkaarten te raadplegen als ik op zoek ben naar inzichten in een bepaalde situatie. Zal ik links of zal ik rechts? Laat ik het de kaarten maar eens vragen, denk ik dan. En het mooie aan de kaarten is, dat het slechts een tool is. Het biedt absoluut inzichten maar je kan altijd besluiten om niet te ‘luisteren’ naar deze kaarten. Om toch links te gaan als de kaarten aangeven dat je rechts moet gaan. Het wordt anders als je keer op keer dezelfde kaart trekt. Dan is het duidelijk dat er een boodschap wil doorkomen. En mijn boodschap de laatste weken is ‘Jezelf laten zien’. Keer op keer trek ik deze kaart. En niet alleen van dezelfde kaartenset. Nee, de boodschap zit verstopt in al mijn kaartensets. Er komt een moment dat je er niet meer onderuit komt. Dus bij deze laat ik mezelf weer eens zien op Insta. En zal ik dat de komende periode steeds vaker gaan doen. Deze bijzondere tijd waarin we leven, nodigt ons ook uit om onszelf te laten zien. Te laten zien waar we voor staan, waar we voor leven, wat we willen bijdragen in dit leven. Denk je na het lezen van deze tekst ‘ik wil wel maar durf niet?’ Of ‘ik wil wel maar wie ben ik eigenlijk?’ Neem dan contact met me op. Misschien kunnen we samen dan op zoek gaan naar jouw ware zelf.  

Tags: , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *