lichtcoach@gmail.com
06 - 13 71 09 97
KvK nummer 74206710 BTW-id NL002123734B26

Het waarom van de lichtcoach

De Licht Coach

Het waarom van de lichtcoach

Het waarom van de licht coach

Weet jij hoe het voelt als je je missie hebt gevonden? Als je weet wat je hier daadwerkelijk komt doen op aarde? Ik ben blij om te kunnen zeggen dat ik het wel weet inmiddels. Het was een hele reis om hierachter te komen. Maar geloof me, aan het einde van de reis liggen de antwoorden. 

Al enige tijd is het woord ‘purpose’ ontzettend in. Toen ik nog werkte bij een bank enige jaren terug werd er al gesproken over de ‘purpose’ van het bedrijf. Met andere woorden ‘waarom zijn wij op aarde’. Wat is de ‘why’ past ook in dat rijtje. Nu ben ik zelf niet meer zo geïnteresseerd in de ‘why’ van een bedrijf maar wel in de ‘why’ van mezelf. Wat kom ik bijdragen op de aarde? Dat is een vraag die ik mezelf heel vaak heb gesteld. Ik ben nieuwsgierig van aard en wilde heel graag weten wat mijn missie is. Ik ging op retraites, deed cursussen en opleidingen. Ik bleef zoeken naar mijn missie. Eigenlijk was het een zoektocht terug naar mezelf. Ik leerde mezelf steeds beter kennen. Laag na laag heb ik afgepeld om steeds dichterbij de kern te komen van wie ik daadwerkelijk ben en hierdoor dus ook dichterbij mijn missie. Nu op 42-jarige leeftijd kan ik zeggen dat ik het heb gevonden. Mijn missie dan, de zoektocht terug naar mezelf gaat nog steeds verder. 😉

Ik ben op aarde om mensen te helpen opnieuw contact te maken met hun eigen innerlijke licht en waarheid. Ik doe dit door middel van intuïtief coaching en healing. Beide vormen bieden mij de mogelijkheid om echt contact te maken met de ander en te zien hoe ik deze prachtige persoon verder kan begeleiden terug naar het licht. Ik voel me ontzettend blij en dankbaar dat ik weet wat ik hier mag doen. En kijk ernaar uit om heel veel mensen te mogen begeleiden.  

Nieuwsgierig naar mijn werkwijze? Neem contact met me op.

Tags: , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *