lichtcoach@gmail.com
06 - 13 71 09 97
KvK nummer 74206710 BTW-id NL002123734B26

Jouw waarheid

De Licht Coach

Jouw waarheid

Herken je dat? Op dit moment is er zoveel gaande in de wereld. Er is chaos om ons heen. Er zijn zo veel regels waar we ons plotseling aan moeten houden. Regels die vaak niet te begrijpen zijn. Zoals niet meer knuffelen met vrienden en familie. Ik merk dat ik verward raak van alles. En wanhopig op zoek ben naar De waarheid. Maar wat als De waarheid niet bestaat? Wat als alleen je eigen waarheid bestaat. 

Al zo lang ik me kan herinneren ben ik een nieuwsgierig aagje. Ik wil graag weten hoe het precies zit. Hoe werkt het leven? Waarom zijn we op aarde? Wat is mijn missie? In mijn zoektocht naar De waarheid heb ik heel veel informatie tot me genomen. Informatie vanuit boeken, filmpjes en mensen die zeggen de waarheid te verkondigen. Luister naar mij. Ik vertel je de waarheid. Alleen is dat wel waar? Toen ik opgroeide vertelde de pastoor van onze kerk de waarheid. Later kwam ik erachter dat dat niet mijn waarheid was. Vervolgens verdiepte ik me in andere religies met de hoop daar De waarheid te vinden. Ook daar vond ik niet wat ik zocht. Ik vond wel inspiratie en mooie teksten maar De waarheid had ik nog niet gevonden. Er volgde meerdere inspirators, goeroes en influencers. En allemaal vertelde ze Een waarheid maar niet De waarheid. Als het De waarheid zou zijn, dan zou iedereen hetzelfde verkondigen toch?

Tot ik op een dag iemand tegenkwam die het plaatje omdraaide. Wat nou, als alles waar is. Wat nou, als iedereen zijn eigen waarheid heeft. Wat nou als er helemaal geen 1 waarheid bestaat? Dit resoneerde bij me. Ik kon ophouden met zoeken naar De waarheid. Het enige dat mij restte was de zoektocht naar mijn eigen waarheid. Dus in plaats van afvragen of iets waar is voor de mensheid. Vraag ik me tegenwoordig af of het waar is voor mij. Mijn waarheid. Hoe ik dit doe? Ik verbind me met mijn lichaam en voel of iets waar is voor mij. Als het goed voelt dan is het onderdeel van mijn waarheid. Als het niet goed voelt, dan laat ik het los. Ik veroordeel het niet. Want het is onderdeel van iemand anders waarheid.

Wil je ook leren om jouw waarheid te voelen? Neem dan eens contact met me op.   

Tags: , , , , , , ,

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *